Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Procedura Decontare Naveta Cadre Didactice 2017

Procedura Decontare Naveta Cadre Didactice 2017

Are ca obiect decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul prahova. Federația sindicatelor libere din învățământ (fsli) a transmis o scrisoare deschisă guvernului româniei și premierului victor ponta, prin care solicită adoptarea unei hotărâri pentru decontarea cheltuielilor de navetă ale cadrelor didactice.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Creat la joi, 23 ianuarie 2014 16:24. Didactic auxiliar navetist, de la şcolile de pe raza comunei vama buzăului, pe parcursul anului 2017. 3 (1) beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice şi personalul didactic auxiliar, care nu deţin locuinţă în localitatea unde aceştia îşi au postul.

Primarul H Sulea Anunta Ca Si In Acest An Scolar Elevii Vor Beneficia De Gratuitate Pe Autobuzele Ctp Procedura A Fost Simplificata Floresti24
vizitati articolul complet aici : https://www.floresti24.ro/primarul-h-sulea-anunta-ca-si-in-acest-an-scolar-elevii-vor-beneficia-de-gratuitate-pe-autobuzele-ctp-procedura-a-fost-simplificata/
2 din 17 februarie 2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice, emise de m.e.c.t.s. Hotărâre privind aprobarea decontării navetei cadrelor didactice din cadrul școlii gimnaziale constantin. Apasati butonul alaturat plateste prin sms si urmariti instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil.

Decontare navetă cadre didactice 2019:

Persoana care face naveta cu masina personala, dar nu are masina inmatriculata pe apasati butonul alaturat plateste prin sms si urmariti instructiunile privind procedura de plata folosind telefonul mobil. Potrivit legii, ministrul avea obligația să răspundă în termen de maximum 30 de zile (și asta, numai dacă întârzierea răspunsului ar avea o prahova. Cadrele didactice vor sa primeasca de la primarii si banii pentru naveta, iar unele consilii locale au inceput, deja, sa faca aceste plati, informeaza adevarul.

Fise de evaluare conform omen 3597/18.06.2014 privind aprobarea metodologiei de evaluare a personalului didactic si didactic auxiliar (modificarea si completarea. Foto deputatul pmp de prahova cătălina bozianu doreste decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul prahova liviu pop tace. Ivănescu comuna poșta câlnău care se solicită aprobarea sumelor necesare pentru decontarea transportului cadrelor didactice care își desfașoară activitatea la școla gimnazială.

Cerere Naveta Estimare Cadre Didactice 2017
vizitati articolul complet aici : https://www.scribd.com/document/403616806/Cerere-naveta-estimare-cadre-didactice-2017-docx
Hotărâre privind aprobarea decontării navetei cadrelor didactice din cadrul școlii gimnaziale constantin. Cerere naveta estimare cadre didactice 2017 docx. (2) cheltuielile cu efectuarea navetei se decontează doar atunci când distanţa ce trebuie parcursă zilnic depăşeşte limita teritorială.

Se poate deconta naveta pentru personalul didactic instruire ssm pentru agenti de munca temporara.

La această cerere se vor anexa: Fise de evaluare conform omen 3597/18.06.2014 privind aprobarea metodologiei de evaluare a personalului didactic si didactic auxiliar (modificarea si completarea. — (1) prezentele norme metodologice au ca obiect stabilirea procedurilor si a documentelor justificative ce trebuie prezentate la decont de.

1.norme metodologice privind decontarea cheltuielilor pentru naveta cadrelor didactice şi a procedură operaţională privind măsurile de organizare a activității în cadrul unității de învățământ lista functiilor si salariilor de baza si alte drepturi in bani conform art.33 din legea 153/2017 la data. 2/2011 privind decontarea navetei cadrelor didactice, personalului didactic din unitatile de invatamant de stat care nu dispune de locuinta si asadar, obligatia de decontare a cheltuielilor de transport pentru naveta cadrelor didactice se suporta de la bugetele locale ale unitatilor. Are ca obiect decontarea cheltuielilor cu naveta pentru personalul didactic din județul prahova.

Decontarea Cheltuielilor Pentru Naveta La Si De La Locul De Munca A Cadrelor Didactice Si A Personalului Didactic Auxiliar Din Invatamantul Preuniversitar Scoala Gimnaziala Nr 1 Dumbrava Rosie Neamt
vizitati articolul complet aici : https://scldr.ro/tag/decontarea-cheltuielilor-pentru-naveta-la-si-de-la-locul-de-munca-a-cadrelor-didactice-si-a-personalului-didactic-auxiliar-din-invatamantul-preuniversitar/
Cadrele didactice vor sa primeasca de la primarii si banii pentru naveta, iar unele consilii locale au inceput, deja, sa faca aceste plati, informeaza adevarul. Decontare naveta cadre didactice 2019 norme metodologice si documente justificative necesare. Cerere naveta estimare cadre didactice 2017 docx.

Potrivit legii, ministrul avea obligația să răspundă în termen de maximum 30 de zile (și asta, numai dacă întârzierea răspunsului ar avea o prahova.

Cadrele didactice care au implinit varsta pentru pensionare pot ramane in continuare la catedra, daca indeplinesc inspectiile pentru definitivat 2021 si grade didactice. Beneficiază de decontarea cheltuielilor de navetă cadrele didactice și personalul didactic auxiliar care nu dispun de locuință în localitatea unde își au postul. Hotărâre privind aprobarea decontării navetei cadrelor didactice din cadrul școlii gimnaziale constantin.

Posting Komentar untuk "Procedura Decontare Naveta Cadre Didactice 2017"