Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Caracterizare Profesor Gradatie De Merit

Caracterizare Profesor Gradatie De Merit

La concursul pentru acordarea gradatiei de merit poate participa inclusiv personalul didactic de predare, de conducere, de indrumare si control din invatamantul pentru a obtine gradatia de merit sunt luate in calcul patru criterii majore al caror punctaj maxim insumat reprezinta 100 de puncte Inspectorii de specialitate şi consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar al judeţului iaşi evaluează dosarele depuse de cadrele didactice în vederea obţinerii gradaţiei de merit pentru următorii cinci ani.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Fișa acordă puncte profesorului, în funcție de activitățile avute. Toate ştirile despre gradație de merit în ziarul cuget liber online. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare e) fisa de (auto)evaluare pentru gradatie de merit elaborata de inspectoratul scolar la categoria de personal didactic la care candideaza, cu punctajul completat la rubrica (auto)evaluare

Https Www Edu Ro Sites Default Files Omencs 206 161 2016 20ref 20metolodogie 20gradatie 20merit Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
319 profesori ieşeni vor obţine gradaţie de merit. Miza acestei bonificații este extrem de acordarea gradației de merit se face prin participarea profesorilor la un concurs, în fapt o analiză a dosarelor cu un volum de documente foarte mare pe. Cele mai importante modificări ale criteriilor de acordare a gradației de merit din proiectul pentru 2020 față de criteriile din 2019 pentru profesorii de gimnaziu și liceu sunt, la primul criteriu, legate de numărul de puncte.

Omencs 6161_2016 gradatie de merit 2017.zip.

Potrivit unui proiect pus în dezbatere de ministerul educației, se schimbă criteriile de acordare a gradației de merit în sesiunea 2020. Gradatia de merit reprezinta 25% din salariul de baza si se acorda pe o perioada de 5 ani, incepand cu data de 1 septembrie 2016. Aceasta se acordă pe o perioadă de cinci ani, începând cu 1 septembrie 2015.

La concursul pentru acordarea gradatiei de merit poate participa inclusiv personalul didactic de predare, de conducere, de indrumare si control din invatamantul pentru a obtine gradatia de merit sunt luate in calcul patru criterii majore al caror punctaj maxim insumat reprezinta 100 de puncte Cine poate primi gradaţie de merit, un spor de 25 la sută la salariul de bază. Gradatie de merit 2015 profesor.

Fals Pentru Gradație De Merit Invățătoarea Claudia Chiru Publică Un Mesaj De La Un Profesor In Căutare De Adeverință Contra Cost Pentru Gradație Edupedu Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.edupedu.ro/fals-pentru-gradatie-de-merit-claudia-chiru-publica-un-mesaj/
Gradatie de merit 2015 profesor. Profesorii ieseni, nemultumiti de acordarea gradatiilor de merit. Gradații de merit, sesiunea 2018.

Miza acestei bonificații este extrem de acordarea gradației de merit se face prin participarea profesorilor la un concurs, în fapt o analiză a dosarelor cu un volum de documente foarte mare pe.

Gradatia de merit reprezinta 25% din salariul de baza si se acorda pe o perioada de 5 ani, incepand cu data de 1 septembrie 2016. La concursul pentru acordarea gradatiei de merit poate participa inclusiv personalul didactic de predare, de conducere, de indrumare si control din invatamantul pentru a obtine gradatia de merit sunt luate in calcul patru criterii majore al caror punctaj maxim insumat reprezinta 100 de puncte 10 mai 2019 comunicări, comunicări mi.

Documente specifice activității profesorului itinerant/ de sprijin. Gradatia de merit reprezinta 25% din salariul de baza si se acorda pe o perioada de 5 ani, incepand cu data de 1 septembrie 2016. Gradații de merit, sesiunea 2018.

Https Www Edums Ro Gradatii2020 119 2010 2003 202020 201 Pdf
vizitati articolul complet aici : 2
Grosimea dosarului le aduce 25% in plus la salariu! Inspectorii de specialitate şi consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar al judeţului iaşi evaluează dosarele depuse de cadrele didactice în vederea obţinerii gradaţiei de merit pentru următorii cinci ani. Gradatie de merit 2015 profesor.

Omen 3252 privind acordarea de gradatii de merit_2017.pdf.

Din cele 204 dosare depuse, au fost evaluate 201, dintre care 166 pentru personalul didactic, 15 pentru personalul cu funcții de conducere. Fișa acordă puncte profesorului, în funcție de activitățile avute. Cele mai importante modificări ale criteriilor de acordare a gradației de merit din proiectul pentru 2020 față de criteriile din 2019 pentru profesorii de gimnaziu și liceu sunt, la primul criteriu, legate de numărul de puncte.

Posting Komentar untuk "Caracterizare Profesor Gradatie De Merit"